dinsdag 30 september 2014

Burgemeester: 'Kapelle is gezond en sterk' - Internet bode
Internet bodeBurgemeester: 'Kapelle is gezond en sterk'

Internet bode

'Kapellenaren zijn relatief weinig werkloos, hoog opgeleid, voelen zich veilig en hebben veel sociale netwerken', aldus Stapelkamp. Daarom stelt de burgemeester dat zijn gemeente gezond en sterk is. “Maar als je veel hebt, kun je ook veel verliezen.”.

Stoptober: niet alleen voor stoppen met roken - Blog.nl (Blog)

Stoptober: niet alleen voor stoppen met roken

Blog.nl (Blog)

WeightWatchers. Welke zorgverzekering past bij jou? Kies de zorgverzekering die bij u past. Facebook. Links. Dieet & Voeding. Dieet.pagina · Dieetpagina · Dietistennet · Medisch Headliner · Meer weten over eten · Vorig bericht. Is roomijs goed bij kanker?

Gezond opgroeien centraal tijdens Week van de Opvoeding Alblasserdam - Dichtbij.nl

Gezond opgroeien centraal tijdens Week van de Opvoeding Alblasserdam

Dichtbij.nl

ALBLASSERDAM - Van 6 tot en met 12 oktober wordt in het hele land de Week van de Opvoeding georganiseerd. De gemeente Alblasserdam richt zich op gezond opgroeien, dus besteedt de gemeente extra aandacht aan gezonde voeding en sport.

Is roomijs goed bij kanker? - Blog.nl (Blog)

Is roomijs goed bij kanker?

Blog.nl (Blog)

Dit is 1 van de vragen die worden beantwoord in de campagne `Dieet dit, Dieet dat`van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Roomijs is namelijk niet voor iedereen met kanker een goede keuze. Dit is namelijk afhankelijk van je persoonlijke situatie.

maandag 29 september 2014

Voorlichtingsmomenten gezonde voeding bij Albert Heijn Praamplein - 0297-online.nl

Voorlichtingsmomenten gezonde voeding bij Albert Heijn Praamplein

0297-online.nl

Tijdens deze gezellige en informatieve sessie wordt u voorgelicht over gezonde voeding en betere keuzes maken in uw Albert Heijn. Na afloop is er gelegenheid om al uw vragen te stellen over voeding onder het genot van een gezond drankje en hapje.

zondag 28 september 2014

Het effect van melk in combinatie met... - Telegraaf.nl

Het effect van melk in combinatie met...

Telegraaf.nl

Het eten van groente en fruit en het drinken van thee zorgt ervoor dat het lichaam vele antioxidanten binnenkrijgt. Die zijn belangrijk voor een goede gezondheid. Maar er zijn voedingsmiddelen die het effect van deze goede stoffen weer teniet kunnen doen.

Hema nu ook `superfoods` - Blog.nl (Blog)

Hema nu ook `superfoods`

Blog.nl (Blog)

Facebook. Links. Dieet & Voeding. Dieet.pagina · Dieetpagina · Dietistennet · Medisch Headliner · Meer weten over eten · Vorig bericht. Volkorenbrood niet voor iedereen goed. Rubrieken .Colofon / Advertorial / Afvallen / Alcohol / Algemeen / Allergie ...

zaterdag 27 september 2014

Wat je nog niet wist over hartkwalen - Telegraaf.nl

Wat je nog niet wist over hartkwalen

Telegraaf.nl

“Te veel vet leidt tot overgewicht met diabetes, hoge bloeddruk en vetstofwisselingsstoornissen als gevolg. Hiermee lopen deze patiënten ook een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.” Wittekoek adviseert mensen om gezond te eten. “Eet zoveel ...

vrijdag 26 september 2014

Te veel tapas? Barcelona zet Suárez op dieet - AD.nl

Te veel tapas? Barcelona zet Suárez op dieet

AD.nl

Barcelona zou de voormalig Ajacied met een speciaal trainingsplan en dieet klaar willen stomen voor de Clásico op 26 oktober tegen Real Madrid. Suárez mag in dat duel zijn rentree maken na een lange schorsing vanwege een bijtincident op het WK.

Niet alle vis goed bij hartklachten - Blog.nl (Blog)

Niet alle vis goed bij hartklachten

Blog.nl (Blog)

Dit is 1 van de vragen die worden beantwoord in de campagne `Dieet dit, Dieet dat`van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Vis is namelijk niet voor iedereen met hartklachten een goede keuze. Dit is namelijk afhankelijk van je persoonlijke situatie.

donderdag 25 september 2014

Darmbacteriën wellicht oorzaak overgewicht - Bit Magazine

Darmbacteriën wellicht oorzaak overgewicht

Bit Magazine

Alhoewel de gevaren van overgewicht bij paarden steeds meer worden begrepen, is een groot deel nog steeds te dik. Ongeveer dertig procent van de paarden in de VS, Groot-Brittanië en Schotland is te dik. Overgewicht zorgt voor een daling in prestaties ...

Is magere kwark goed bij diabetes? - Blog.nl (Blog)

Is magere kwark goed bij diabetes?

Blog.nl (Blog)

Dit is 1 van de vragen die worden beantwoord in de campagne `Dieet dit, Dieet dat`van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Kwark is namelijk niet voor iedereen met diabetes een goede keuze. Dit is namelijk afhankelijk van je persoonlijke situatie.

woensdag 24 september 2014

Gezond kiezen in de supermarkt - Nederlands Dagblad (abonnement)

Gezond kiezen in de supermarkt

Nederlands Dagblad (abonnement)

Zo'n grote verpakte ontbijtkoek. Maar wat blijkt? Er zitten zeven klontjes suiker in, dat is zelfs meer dan één glas cola.Dit soort weetjes over producten in de supermarkt kun je lezen in het boek Eibertje kiest.... Eibertje van Halteren is ...

Dag van het bewegen! - Blog.nl (Blog)
Blog.nl (Blog)Dag van het bewegen!

Blog.nl (Blog)

Barbequevlees dikwijls besmet met bacteriën · Vitamines voor kinderen vaak te hoog gedoseerd · dieet.blog 9 jaar · Dag van de diëtist op martkt Amstelveen · Duizenden films en series op MyPrime! Vergelijk alle autoverzekeringen voor de beste deal!

Symphony leert patiënt gezond zijn - Het Krantje Online
Het Krantje OnlineSymphony leert patiënt gezond zijn

Het Krantje Online

Alle professionals volgen na hun reguliere opleiding een specifiek voor het Ciran concept ontwikkeld opleidingsprogramma. "De patiënt leert bij ons zijn gezondheid en gedrag zelf te managen. Fysieke beperkingen hoeven daarbij geen beperking te zijn.

Viskoekjes, een heerlijk recept - Blog.nl (Blog)
Blog.nl (Blog)Viskoekjes, een heerlijk recept

Blog.nl (Blog)

viskoekjes Het is heel gezond om minimaal twee keer per week vis te eten. Wat wij heel vaak horen, is dat veel mensen niet zo goed weten hoe ze vis lekker kunnen klaar maken en ermee te variëren. Hieronder volgt een heerlijk viskoekjes recept ...

dinsdag 23 september 2014

Kookroom op basis van haver of soja - Blog.nl (Blog)

Kookroom op basis van haver of soja

Blog.nl (Blog)

Barbequevlees dikwijls besmet met bacteriën · Vitamines voor kinderen vaak te hoog gedoseerd · dieet.blog 9 jaar · Dag van de diëtist op martkt Amstelveen · Doen! Gratis sport-apps · GRATIS ADVIES TER GELEGENHEID VAN DE DAG VAN DE DIËTIST.

Gezond leven met Ben Wijnstekers - dé Weekkrant

Gezond leven met Ben Wijnstekers

dé Weekkrant

BARENDRECHT - Als onderdeel van de GreensParade werd maandag bij Calvijn Groene Hart het BARendrecht Gezond project 2014 gehouden. Op de foto met Ben Wijnstekers en Jeroen Gebben. Op de foto met Ben Wijnstekers en Jeroen Gebben.

Watermeloen meer suiker dan suikermeloen - Blog.nl (Blog)

Watermeloen meer suiker dan suikermeloen

Blog.nl (Blog)

dieet.blog 9 jaar · Dag van de diëtist op martkt Amstelveen · Doen! Gratis sport-apps · GRATIS ADVIES TER GELEGENHEID VAN DE DAG VAN DE DIËTIST · 25% van Nederland slikt hart- en vaatpillen · Filmpje over gluten · Zeezout beter dan keukenzout?

maandag 22 september 2014

Topaz houdt medewerkers graag fit en gezond - Dichtbij.nl

Topaz houdt medewerkers graag fit en gezond

Dichtbij.nl

LEIDEN - Topaz wil graag dat haar medewerkers zich fit en gezond voelen. Vitale mensen halen meer uit zichzelf, zijn doelgerichter, en succesvoller. Kortom: vitale medewerkers maken het verschil. Als zij goed in hun vel zitten, hebben ze meer ...

Nieuw: insectenburgers in België - Blog.nl (Blog)

Nieuw: insectenburgers in België

Blog.nl (Blog)

Barbequevlees dikwijls besmet met bacteriën · Vitamines voor kinderen vaak te hoog gedoseerd · dieet.blog 9 jaar · Dag van de diëtist op martkt Amstelveen · Doen! Gratis sport-apps · GRATIS ADVIES TER GELEGENHEID VAN DE DAG VAN DE DIËTIST.

zondag 21 september 2014

Avond over gezonde voeding - dekrantvanmiddendrenthe.nl
dekrantvanmiddendrenthe.nlAvond over gezonde voeding

dekrantvanmiddendrenthe.nl

Assen - In wijkgebouw de Steiger in Assen wordt op donderdag 25 september een avond over gezonde voeding gehouden. Het thema is spijsvertering. Spreekster is Annette ter Heijden. Zij is een orthomoleculair therapeut uit Utrecht. Ter Heijden is een ...

zaterdag 20 september 2014

Biologische voeding toch gezonder - Food Holland

Biologische voeding toch gezonder

Food Holland

Biologisch graan, groente en fruit bevatten een hoger gehalte aan antioxidanten dan 'gewone' voeding. Dat blijkt uit een meta-analyse van van onder meer Carlo Leifert, hoogleraar Ecological Agriculture aan Newcastle University. De studie is in ...

vrijdag 19 september 2014

•'Ontbijt als een koning!' - Telegraaf.nl

•'Ontbijt als een koning!'

Telegraaf.nl

Deze zijn rijk aan eiwitten, gezonde omega 3 vetten, vezels, calcium, magnesium, ijzer en antioxidanten. Je voegt 3x zoveel water toe aan de hoeveelheid chiazaden en laat het dan een tijdje weken tot het een soort pudding wordt. Je kunt er dan wat ...

Weg kwijt na 'twee biertjes' en pillen tegen overgewicht - schuttevaer.nl

Weg kwijt na 'twee biertjes' en pillen tegen overgewicht

schuttevaer.nl

Weg kwijt na 'twee biertjes' en pillen tegen overgewicht. Kapitein O.L. had 29 juni 2013 'twee flesjes bier' gedronken bij het avondeten en daarna zijn pillen genomen om af te vallen. Zelf gaf hij de pillen de schuld van zijn onbehaaglijke gevoel toen ...

Doen! Gratis sport-apps - Blog.nl (Blog)

Doen! Gratis sport-apps

Blog.nl (Blog)

Kies de zorgverzekering die bij u past. Facebook. Links. Dieet & Voeding. Dieet.pagina · Dieetpagina · Dietistennet · Medisch Headliner · Meer weten over eten · Vorig bericht. GRATIS ADVIES TER GELEGENHEID VAN DE DAG VAN DE DIËTIST. Rubrieken.

donderdag 18 september 2014

Zoek door deze site: - L1 Radio en TV
L1 Radio en TVZoek door deze site:

L1 Radio en TV

Meer dan 100.000 Nederlanders heeft last van ongewenst urineverlies. Maar een klein deel daarvan durft met deze klacht naar de huisarts te gaan. Ten onrechte. Voor blaasproblemen hoef je je niet te schamen. Bovendien is er vaak iets aan te doen.

25% van Nederland slikt hart- en vaatpillen - Blog.nl (Blog)

25% van Nederland slikt hart- en vaatpillen

Blog.nl (Blog)

Dieet & Voeding. Dieet.pagina · Dieetpagina · Dietistennet · Medisch Headliner · Meer weten over eten · Vorig bericht. Filmpje over gluten. Rubrieken .Colofon / Advertorial / Afvallen / Alcohol / Algemeen / Allergie / Beauty / Beweging / Cholesterol ...

woensdag 17 september 2014

Gezond mens herbergt zeker vijf typen virussen - Scientias.nl
Scientias.nlGezond mens herbergt zeker vijf typen virussen

Scientias.nl

Gemiddeld dragen gezonde mensen vijf typen virussen bij zich. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek. Naast de vele bacteriën die in ons lijf wonen, huisvestten we klaarblijkelijk ook een breed scala aan virussen die ons niet direct ziek maken. Het is al ...

Hoeveel energie heb ik nodig? - NU.nl
NU.nlHoeveel energie heb ik nodig?

NU.nl

Een gezond eetpatroon is echter niet alleen een kwestie van calorieën tellen, maar ook van een gezond leefpatroon. Bewust en met aandacht eten, niet te veel alcohol, niet roken en regelmatig bewegen helpen je om lekker in balans te komen en te blijven.

Filmpje over gluten - Blog.nl (Blog)

Filmpje over gluten

Blog.nl (Blog)

Dieet & Voeding. Dieet.pagina · Dieetpagina · Dietistennet · Medisch Headliner · Meer weten over eten · Vorig bericht. Zeezout beter dan keukenzout? Rubrieken .Colofon / Advertorial / Afvallen / Alcohol / Algemeen / Allergie / Beauty / Beweging ...

Zeezout beter dan keukenzout? - Blog.nl (Blog)
Blog.nl (Blog)Zeezout beter dan keukenzout?

Blog.nl (Blog)

Welke zorgverzekering past bij jou? Kies de zorgverzekering die bij u past. Facebook. Links. Dieet & Voeding. Dieet.pagina · Dieetpagina · Dietistennet · Medisch Headliner · Meer weten over eten · Vorig bericht. Terug van weggeweest: hoelahoep! Rubrieken.

dinsdag 16 september 2014

Nooit meer overgewicht dankzij zelfwegende koffer - Apparata
ApparataNooit meer overgewicht dankzij zelfwegende koffer

Apparata

Koffers die zichzelf kunnen wegen, daar is niets nieuws aan. Sterker nog, die zijn er al in overvloed. Deze koffers hebben wel gemeen dat je ze eerst moet optillen om het gewicht af te kunnen lezen. Gedoe! Er is nu echter een oplossing voor dit ...

Mijn orthopeed wil mij geen knieprothese geven, omdat ik overgewicht heb ... - Gezondheidsplein

Mijn orthopeed wil mij geen knieprothese geven, omdat ik overgewicht heb ...

Gezondheidsplein

Ik heb enorme last van pijnlijke knieën. Ik kan niet ver lopen, maar wel fietsen. Mijn orthopeed wil niet opereren in verband met mijn gewicht. Ik weeg nu nog 150 kilo, nadat ik 40 kilo ben afgevallen. Heeft mijn orthopeed gelijk of heb ik bij een ...

WEET WAT JE EET: GEZOND LEVEN BEGINT BIJ GEZOND ETEN. - dé Weekkrant

WEET WAT JE EET: GEZOND LEVEN BEGINT BIJ GEZOND ETEN.

dé Weekkrant

Vervolgens ga je ervaren dat je meer geniet van lekker eten én van een gezond lichaam. Je gaat op een leuke en leerzame manier aan de slag met voeding die je lichaam reinigt, sterkt en een energiestoot geeft. Een greep uit het programma ...

maandag 15 september 2014

Terug van weggeweest: hoelahoep! - Blog.nl (Blog)

Terug van weggeweest: hoelahoep!

Blog.nl (Blog)

Dieet & Voeding. Dieet.pagina · Dieetpagina · Dietistennet · Medisch Headliner · Meer weten over eten · Vorig bericht. Visolie ook goed voor de nieren. Rubrieken .Colofon / Advertorial / Afvallen / Alcohol / Algemeen / Allergie / Beauty / Beweging ...

Overgewicht en toe aan verandering? Kom in beweging! - dé Weekkrant

Overgewicht en toe aan verandering? Kom in beweging!

dé Weekkrant

Zou jij weer zonder hijgen de trap op willen lopen, die boodschap even snel op de fiets kunnen doen? Of misschien weer met positievere gedachten naar je eigen lichaam kijken? Tijd voor verandering! MirjamdeHaan. Doe mee met Leef in Beweging XL.

Thamar Consult Delft helpt je om gezond en vitaal te worden en te blijven - Dichtbij.nl

Thamar Consult Delft helpt je om gezond en vitaal te worden en te blijven

Dichtbij.nl

DELFT - Heb je last van fysieke en/of emotionele klachten? Is de oorzaak ongrijpbaar? In meer dan 90% van de gevallen heeft een fysieke klacht een emotionele oorzaak. Ik ben Thamar en ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

zondag 14 september 2014

Visolie ook goed voor de nieren - Blog.nl (Blog)
Blog.nl (Blog)Visolie ook goed voor de nieren

Blog.nl (Blog)

Links. Dieet & Voeding. Dieet.pagina · Dieetpagina · Dietistennet · Medisch Headliner · Meer weten over eten · Vorig bericht. Dikke mensen eten meer uit gewoonte. Rubrieken .Colofon / Advertorial / Afvallen / Alcohol / Algemeen / Allergie / Beauty ...