maandag 30 september 2013

Gezond op wintersport in het Zillertal - Verkeersbureaus.info

Gezond op wintersport in het Zillertal

Verkeersbureaus.info

Het Zillertal heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie. Vooral waar het gaat om het gezondheidsaspect. Zuurstofrijke berglucht, indrukwekkende natuur, lichamelijke inspanning en ontspanning naast de piste zorgen ervoor dat men weer vol energie ...

Dominicaanse Republiek: leider in biologische voeding - AGF.nl

Dominicaanse Republiek: leider in biologische voeding

AGF.nl

De Dominicaanse Republiek heeft in de afgelopen zes jaar een gestage stijging van dertig procent doorgemaakt in de productie van biologische voeding. Hiermee heeft het zichzelf neergezet als een van de wereldleiders in de marketing van deze producten.

Lezing over voeding - Dichtbij.nl

Lezing over voeding

Dichtbij.nl

Mike weet op duidelijke (en humoristische) wijze te vertellen over de invloed van voeding op onze spijsvertering. En wat je beter wel en wat je beter niet kunt eten. Want waarom hebben zoveel mensen kanker of één van de andere huidige ziektes: diabetes ...

Maak 5x kans op een Pizzarette Original - Gezondheidsnet
GezondheidsnetMaak 5x kans op een Pizzarette Original

Gezondheidsnet

Gourmetten, fonduen en steengrillen doen we al een tijdje, maar hoe leuk is het om zelf je eigen pizza's aan tafel te maken? Doe nu mee met de prijsvraag en maak vijf keer kans op een Pizzarette Original ter waarde van 99 euro! afslanken, dieet ...

zondag 29 september 2013

In 2015 nieuwe Richtlijnen Goede Voeding - Blog.nl (Blog)
Blog.nl (Blog)In 2015 nieuwe Richtlijnen Goede Voeding

Blog.nl (Blog)

De Gezondheidsraad verwacht in 2015 nieuwe Richtlijnen Goede Voeding uit te brengen. Terwijl in de vorige richtlijnen voedingsstoffen centraal stonden, zal nu meer aandacht zijn voor het directe verband tussen voedingsmiddelen en gezondheid. ?

In 2015 nieuwe Richtlijnen Goede Voeding - Blog.nl (Blog)
Blog.nl (Blog)In 2015 nieuwe Richtlijnen Goede Voeding

Blog.nl (Blog)

Deze achtergronddocumenten zijn een voorbereiding op de uiteindelijke Richtlijnen Goede Voeding 2015. Verder heeft de Gezondheidsraad behoefte aan het evalueren van de normen voor foliumzuur en ijzer, aldus het werkprogramma van 2014.

zaterdag 28 september 2013

Vivian Reijs op spinazie-dieet - Telegraaf.nl

Vivian Reijs op spinazie-dieet

Telegraaf.nl

Vivian Reijs op spinazie-dieet. SBS-presentatrice Vivian Reijs heeft het helemaal gehad met brood. Sinds kort eet de goedlachse blondine spinazie als ontbijt. Binnenland. Derksen haalt uit naar Van der Sar 0:58 · Derksen haalt uit naar Van der Sar.

• Vandaag is rood! - Telegraaf.nl

• Vandaag is rood!

Telegraaf.nl

Kersen zijn niet alleen lekker, maar ook ontzettend gezond! Dit fruitige hapje bevat geen vet, levert veel energie en is goed voor de nieren. Daarnaast zit deze dieprode fruitsoort boordevol vitaminen en mineralen, die ontstekingsremmend werken. Met ...

vrijdag 27 september 2013

Voeding van invloed op chemokuur - Misset Horeca
Misset HorecaVoeding van invloed op chemokuur

Misset Horeca

'Daarnaast moet je echter ook kijken naar tal van patiënt-gerelateerde factoren, zoals voeding, genetische kenmerken, comedicatie, alternatieve medicatie, rookgedrag, alcoholgebruik en de biologische klok. Die kunnen allemaal in belangrijke mate ...

donderdag 26 september 2013

Kroelkater Epi is goed gezond - dé Weekkrant

Kroelkater Epi is goed gezond

dé Weekkrant

... erg variëren. Sommige katten zijn bang en tonen zich nerveus en maakt zich zo klein mogelijk. Ook kunnen hijgen en haarverlies een stressreactie zijn. Epi was een kat die ging hijgen, en wekte de indruk dat hij benauwd was. Gelukkig is hij gezond.

woensdag 25 september 2013

• Kinderen ontbijten slecht - Telegraaf.nl

• Kinderen ontbijten slecht

Telegraaf.nl

Het moet namelijk ook nog gezond zijn. Vermijd bijvoorbeeld zoet beleg en cornflakes. Hoewel dit razend populair is bij kinderen, zit het boordevol suikers. Ga liever voor brood, yoghurt, fruit en een goed glas melk. --- Weet je niet wat gezond is ...

Spook op dieet - Bandenspotter
BandenspotterSpook op dieet

Bandenspotter

De Amerikaanse tuner brengt dit dieet - een stylingpakket onder de naam 'Ghost RR04' - op de markt waarmee je Ghost er eleganter en lichter uit gaat zien. Van voor tot achter zijn originele onderdelen vervangen door (lichtere) koolstofvezel onderdelen.

Gezondheidsraad komt in 2015 met nieuwe Richtlijnen goede voeding - Food Holland

Gezondheidsraad komt in 2015 met nieuwe Richtlijnen goede voeding

Food Holland

De Gezondheidsraad verwacht in 2015 nieuwe Richtlijnen Goede Voeding uit te brengen. Terwijl in de vorige richtlijnen voedingsstoffen centraal stonden, zal nu meer aandacht zijn voor het directe verband tussen voedingsmiddelen en gezondheid.

dinsdag 24 september 2013

BNR Gezond | Gezond dieet? - BNR Nieuwsradio
BNR NieuwsradioBNR Gezond | Gezond dieet?

BNR Nieuwsradio

Je bent wat je eet. Dat geldt voor topsporters en duursporters, maar zeker ook voor al dan niet hardwerkende mannen, vrouwen en ouderen. Kun je het eetpatroon van fanatieke sporters vergelijken met eetpatroon van ouderen?

BNR Gezond | Gezond dieet? - BNR Nieuwsradio
BNR NieuwsradioBNR Gezond | Gezond dieet?

BNR Nieuwsradio

Je bent wat je eet. Dat geldt voor topsporters en duursporters, maar zeker ook voor al dan niet hardwerkende mannen, vrouwen en ouderen. Kun je het eetpatroon van fanatieke sporters vergelijken met eetpatroon van ouderen?

Geeft suikervrije drank minder kans op gewichtstoename? - Blog.nl (Blog)
Blog.nl (Blog)Geeft suikervrije drank minder kans op gewichtstoename?

Blog.nl (Blog)

frisdrank Suikervrije dranken verminderden mogelijk gewichtstoename en vetophoping vergeleken met suikerhoudende dranken, terwijl het een even groot verzadigingsgevoel geeft. Dit zorgt ervoor dat er niet of nauwelijks extra gegeten en gedronken wordt.

maandag 23 september 2013

'SEH nodig voor financieel gezond ziekenhuis' - Medisch Contact
Medisch Contact'SEH nodig voor financieel gezond ziekenhuis'

Medisch Contact

Als ziekenhuizen hun Spoedeisende Hulp moeten sluiten, komen ze in financiële problemen, terwijl het op de totale ziekenhuiskosten nauwelijks iets oplevert. Dat is een van de conclusies van ziekenhuisvereniging NVZ op basis van vier rapporten.

Voeding, Beweging en Coaching bij FitClub Haarlemmermeer - Dichtbij.nl

Voeding, Beweging en Coaching bij FitClub Haarlemmermeer

Dichtbij.nl

1 / 1. zoom out. zoom in. NIEUW-VENNEP - Voeding, beweging en coaching zijn de drie pijlers van FitClub Haarlemmermeer. Niet streng lijnen of intensief sporten, maar stapsgewijs veranderingen aanbrengen in jouw leefwijze voor een blijvend resultaat.

donderdag 19 september 2013

Kleuters leren over gezonde voeding - LeusderKrant.nl
LeusderKrant.nlKleuters leren over gezonde voeding

LeusderKrant.nl

Met behulp van meneer Evert van de winkel komen ze terug met een mand vol gezonde voeding. Van alles mag je proeven, is het zoet, zuur, fris, zit er veel sap in of weinig? Je mag ook proeven van voeding wat je nog niet kent. En vind je het lekker?

• Handige tips om een verkoudheid te... - Telegraaf.nl

• Handige tips om een verkoudheid te...

Telegraaf.nl

... opkomen? Probeer dan het gebruik van suiker zo veel mogelijk te verminderen. Suiker verzwakt namelijk je immuunsysteem. Beter is bijvoorbeeld op de sapjes uit pak te laten staan en te gaan voor vers geperste sinaasappelsap. Lekker en erg gezond.

woensdag 18 september 2013

Strikt dieet gaat ouderdom tegen - Wetenschap24

Strikt dieet gaat ouderdom tegen

Wetenschap24

Gezonde levensstijl gaat ouderdom tegen, diamanten zijn miljarden jaren oud, menselijke tast is hypersensitief, breed gezicht maakt egoïstisch, overgewicht beschadigt hongersysteem en een Nederlands snelheidsrecord op de fiets.

Noord-Nederland meest gezond - Blog.nl (Blog)

Noord-Nederland meest gezond

Blog.nl (Blog)

Er zijn in Nederland regionale verschillen in het percentage mensen met overgewicht, het percentage rokers en zware drinkers. Dit blijkt uit cijfers van de eerste gezamenlijke Gezondheidsmonitor van GGD'en, het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS ...

Gezond en vitaal tot op hoge leeftijd - Oisterwijk Nieuws
Oisterwijk NieuwsGezond en vitaal tot op hoge leeftijd

Oisterwijk Nieuws

Zachte vloeiende bewegingen brengen de geest tot rust en versterken de gezondheid. Met meditatie in beweging verzorgt De Boog in yogacentrum Balans in Oisterwijk cursussen Tai Chi Chuan, Qigong en Yoga aan in Oisterwijk, Tilburg en omgeving.

Noord-Nederland meest gezond - Blog.nl (Blog)

Noord-Nederland meest gezond

Blog.nl (Blog)

Er zijn in Nederland regionale verschillen in het percentage mensen met overgewicht, het percentage rokers en zware drinkers. Dit blijkt uit cijfers van de eerste gezamenlijke Gezondheidsmonitor van GGD'en, het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS ...

Diëtist opent haar deuren! - Blog.nl (Blog)

Diëtist opent haar deuren!

Blog.nl (Blog)

Diëtistenpraktijk Renate de Schaap opent op 19, 20 en 23 september vrijblijvend haar deuren voor al uw vragen. Raakt u ook in verwarring door alle tegenstrijdige berichten over voeding in de krant? Wordt u ook zo moe van alle dieet-hypes? Ziet u door ...

dinsdag 17 september 2013

Red Dragons spelen 'bloemkolleybal' tegen overgewicht (video) - Knack.be
Knack.beRed Dragons spelen 'bloemkolleybal' tegen overgewicht (video)

Knack.be

Red Dragons spelen 'bloemkolleybal' tegen overgewicht (video). 17/09/2013 om 13:44 - Bijgewerkt om 13:44. De nationale volleybalploeg, de Red Dragons, hebben zich in de strijd tegen obesitas bekwaamd in bloemkolleybal. Printen; Vergroten; Verkleinen.

Gezond dieet verkleint kans op depressie - Gezondheidsnet
GezondheidsnetGezond dieet verkleint kans op depressie

Gezondheidsnet

"Het onderzoek bevestigt de hypothese dat een gezond voedingspatroon een depressie niet alleen kan afweren, maar ook kan voorkomen", legt onderzoeker Anu Ruusunen uit. Zij promoveert op het onderzoek onder meer dan 2000 mannen.

Diëtist opent haar deuren! - Blog.nl (Blog)

Diëtist opent haar deuren!

Blog.nl (Blog)

Diëtistenpraktijk Renate de Schaap opent op 19, 20 en 23 september vrijblijvend haar deuren voor al uw vragen. Raakt u ook in verwarring door alle tegenstrijdige berichten over voeding in de krant? Wordt u ook zo moe van alle dieet-hypes? Ziet u door ...

maandag 16 september 2013

Wat is gezond vegetarisch broodbeleg? - Plusonline

Wat is gezond vegetarisch broodbeleg?

Plusonline

Wat is gezond vegetarisch broodbeleg? vleesvervanger, vegetarische schnitzel, broodbeleg, afvallen, lijnen. Vraag van Martin. Ik ben vegetariër en probeer een beetje op de lijn te letten. Nu vroeg ik me af: kan ik een vleesvervanger, zoals een ...

Info-bijeenkomst cursus 'Samen op gewicht' - CulemborgseCourant.nl

Info-bijeenkomst cursus 'Samen op gewicht'

CulemborgseCourant.nl

CULEMBORG - Een gezond gewicht bereiken en behouden door verandering van het eet- en leefpatroon. Eet Je Fit Voedingscoach biedt via de cursus 'Samen op gewicht' de mogelijkheid om samen met een kleine groep deze uitdaging aan te gaan.

Veel inwoners met overgewicht in Drenthe - RTV Drenthe
RTV DrentheVeel inwoners met overgewicht in Drenthe

RTV Drenthe

Laatste wijziging: 12 september 2013, 13:40 uur. Locatie: Assen. ASSEN - Hoe meer lageropgeleiden in een regio, zoals in Drenthe, Zuid-Holland en Twente, hoe meer inwoners met overgewicht. Meer dan de helft van de mensen in deze regio's is te zwaar.

zondag 15 september 2013

Diëtistenpraktijk Renate de Schaap opent haar deuren! - Blog.nl (Blog)

Diëtistenpraktijk Renate de Schaap opent haar deuren!

Blog.nl (Blog)

Diëtistenpraktijk Renate de Schaap opent op 19, 20 en 23 september vrijblijvend haar deuren voor al uw vragen. Raakt u ook in verwarring door alle tegenstrijdige berichten over voeding in de krant? Wordt u ook zo moe van alle dieet-hypes? Ziet u door ...

Drinkgedrag pubermeisjes verhoogt risico op borstkanker - Blog.nl (Blog)

Drinkgedrag pubermeisjes verhoogt risico op borstkanker

Blog.nl (Blog)

kind met alcohol Amerikaanse onderzoekers hebben opnieuw een verband aangetoond tussen het alcoholgebruik van vrouwen en borstkanker. Vooral het drinkgedrag op jongere leeftijd zou een rol spelen bij een verhoogd risico op borstkanker.

Waarom we vaker peulvruchten zouden moeten eten - Blog.nl (Blog)

Waarom we vaker peulvruchten zouden moeten eten

Blog.nl (Blog)

Het is jammer dat de peulvrucht vaak onderbelicht blijft. Het is een prima alternatief voor wie minder vlees wil eten: ze zitten vol met goede voedingsstoffen en zijn gemakkelijk te gebruiken in allerlei gerechten. Tijd om de peulvrucht in het zonnetje ...

Dieet-website levert domein 'sonjabakkeren.nl' in - Boekblad (abonnement)
Boekblad (abonnement)Dieet-website levert domein 'sonjabakkeren.nl' in

Boekblad (abonnement)

Kennismaken met BOEKBLAD? Neem een voordelig proefabonnement. Voor slechts 25,65 euro ontvangt u twee keer BOEKBLAD Magazine in de bus en heeft u twee maanden toegang tot alle onderdelen van de website. Klik hier voor meer informatie.